Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΚατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

"Κατασκευή Ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν"

Η εταιρική ιστοσελίδα της επιχείρησης σας αποτελεί ένα από τα πρώτα και ίσως το βασικότερο σημείο επαφής με έναν υποψήφιο πελάτη δημιουργώντας την πρώτη εντύπωση που κάποιος αποκομίζει για την επιχείρησή σας. Η πρώτη εντύπωση του επισκέπτη της ιστοσελίδας σας δεν πρέπει να είναι και η τελευταία. Γι αυτό η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μια σημαντική απόφαση που θα πρέπει πάρετε μαζί με κάποιον ειδικό στον σχεδιασμό ιστοσελίδων. Θα πρέπει να βασίζεται σε λεπτομερή σχεδιασμό, συγκεκριμένο πλάνο και γνώση του αντικειμένου για να μην έχουμε αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά.

Σχεδιάζοντας μια ιστοσελίδα μπορεί να είναι μια περίπλοκη διαδικασία τόσο για τις χρωματικές επιλογές τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε, για το σύστημα δομής της, την εξισορρόπηση ανάμεσα σε σχήματα και γραμμές, και αυτό δεν είναι μια δουλειά για αρχάριους σχεδιαστές, αν θέλετε να επιτύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα βασικά στοιχεία στα οποία εστιάζουμε κατά την δημιουργία μιας Ιστοσελίδας είναι η καλαισθησία, η εύκολη πλοήγηση στην σελίδα, η έμφαση στα σημεία τα οποία θέλει να εστιάσει ο πελάτης, ο δυναμικός σχεδιασμός και η φιλικότητα προς τον επισκέπτη της σελίδας.

Γι' αυτό το λόγο ακολουθούμε μερικούς βασικούς κανόνες.

Δημιουργία Ιστοσελίδων που "φέρνουν" πελάτες.

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Αυτό κάνουμε και εμείς σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε. Έτσι μετά από 10 χρόνια και έχοντας αρκετή εμπειρία στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις και όχι απλά ιστοσελίδες. Είτε πρόκειται για μικρές πιο απλές ιστοσελίδες, είτε για μεγάλες πολύπλοκες εφαρμογές εφαρμόζουμε πάντα την ίδια αρχή: Κάθε κλικ, κάθε κομμάτι κώδικα, κάθε εικόνα πρέπει να φέρνει την ιστοσελίδα πιο κοντά στην τελειότητα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Φιλικών στον επισκέπτη

Μια ιστοσελίδα για γίνει αγαπητή και να την επισκέπτεται συχνά ένας χρήστης πρέπει να είναι απλή, κατανοητή και ευδιάκριτη. Πρέπει με λίγα λόγια να κάνει την ζωή του επισκέπτη εύκολη. Εμείς φροντίζουμε η ιστοσελίδα που θα σας κατασκευάσουμε να προσελκύει τον επισκέπτη, να τον κάνει να νιώθει οικία.

Ευέλικτες Ιστοσελίδες

Μας αρέσει η ευελιξία. Θέλουμε οι ιστοσελίδες μας να μεταμορφώνονται γρήγορα και εύκολα, να αλλάζουν οπτική και να εξελίσσονται για να ταιριάζουν με την κουλτούρα της επιχειρήσης σας χωρίς να χρειάζεται να τις σχεδιάσουμε από την αρχή. Απλά αλλάζουμε λίγο τον κώδικα

Εύκολο backoffice για την διαχείριση της ιστοσελίδας σας

Με λίγες μόλις ώρες εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας σας γίνεται εύκολη διαδικασία, καθώς οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε βασίζονται σε κορυφαία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου. Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην διαχείριση της ιστοσελίδας σας και να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και έναν υπολογιστή, tablet ή ακόμα και το κινητό σας.

Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης

Μία ιστοσελίδα την οποία δεν την βρίσκει κανένας στην Google δεν έχει πιθανότητες να σας φέρει νέους πελάτες.

Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας ώστε να εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα των αναζητήσεων της google.

Γρήγορες Ιστοσελίδες

Γνωρίζετε ότι το 60% των επισκεπτών ενός site το εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;

Στη My View Solutions θέλουμε ο ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε να "φορτώνουν" γρήγορα. Χρησιμοποιούμε τεχνικές ώστε να μειώνουμε όσο περισσότερο γίνεται τον χρόνο φόρτωσης των ιστοσελίδων μας.

Είμαστε Δίπλα σας

Μας αρέσει να χτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε δίπλα τους όταν μας χρειάζονται. Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη, συμβουλεύουμε προς την σωστή κατεύθυνση και ενημερώνουμε για τις νέες τεχνολογικές τάσεις ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.