Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΑσύρματη Παραγγελιοληψία

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

Όλες οι σύγχρονες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών εστίασης βασίζονται στην βελτιστοποίηση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουν (QoS). Το BSViews Bistro είναι μια λύση που φιλοδοξεί να βοηθήσει κάθε επιχειρηματία στο χώρο της εστίασης να προσφέρει όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του.

Η εξειδικευμένη εφαρμογή εστίασης BSViews Bistro, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεται τις παραγγελίες και αναλαμβάνει να γεφυρώσει το “χάος” που μπορεί να δημιουργηθεί με τα “χαρτάκια” και το “γράψε-σβήσε” κατά την διάρκεια της παραγγελίας και της εκτέλεσης της. Ασύρματη παραγγελιοληψία για κάθε σερβιτόρο, με εκτύπωση παραγγελίας σε θερμικό εκτυπωτή με πολλαπλές επιλογές στα προϊόντα, σχόλια των πελατών για την κουζίνα ή το bar και πολλά ακόμη. 

Το σύστημα παραγγελιοληψίας μπορεί να δουλέψει σε λειτουργικά android. Είναι σχεδιασμένο για κινητά ή για tablet κάνοντας πολύ εύκολη την διαχείριση των παραγγελιών.   

- Ασύρματη Παραγγελιοληψία από Κινητό ή tablet android: Συνδέεται με σύγχρονα και εύχρηστα ασύρματα φορητά τερματικά με τα οποία ο σερβιτόρος μπορεί να προωθήσει άμεσα την παραγγελία προς εκτέλεση, από οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος.

- Διαχείριση Τραπεζιών: Η αποτύπωση των τραπεζιών γίνεται αριθμητικά, ενώ η χρωματική απεικόνιση του κάθε αριθμού τραπεζιού υποδηλώνει την ύπαρξη ή όχι παραγγελιών.

- Διαχείριση Σερβιτόρων ανά Βάρδια και ανά τραπέζι, προγραμματισμός τραπεζιών ανά σερβιτόρο.