Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΕλαιόλαδο Θείον Δώρον

Ελαιόλαδο Θείον Δώρον

Κατασκευή Ιστοσελίδας για το Βιολογικό Ελαιόλαδο που παράγεται στην Μεσσηνία και ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη "Θείον Δώρον".

Το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο "Θείον Δώρον" πρόκειται για μία οικογενειακή δραστηριότητα με γνώση και εμπειρία στην παραγωγή Ελαιολάδου η οποία μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Όλα τα προϊόντα "Θείον Δώρον", από το 2007 έως και σήμερα, είναι «ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ» πιστοποιημένα από τη ΔΗΩ.

Με βάση αυτά τα στοιχεία η κατασκευή της Ιστοσελίδας βασίστηκε σε κλασσικό σχεδιασμό με γήινα χρώματα και κλασσικά μοτίβα. Πάραυτα η ιστοσελίδα βασίζεται σε κώδικα ο οποίος της επιτρέπει να είναι ανταποκρίσιμη (responsive) σε όλες τις οθόνες με εύκολη πλοήγηση και καθαρό σχεδιασμό.

Η ιστοσελίδα από τον πρώτο κιόλας μήνα εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της Google σε αναζητήσεις σχετικά με Βιολογικό Ελαιόλαδο Καλαμάτας και το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο Καλαμάτας κάνοντας γνωστό το Θείον Δώρον τόσο στην Ελληνική Αγορά όσο και σε αγορές του εξωτερικού.

Η κατασκευή της Ιστοσελίδας διήρκεσε 2 εβδομάδες ενώ γίνονται βελτιώσεις και τροποποιήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Δείτε την Ιστοσελίδα