Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταGiannoulakis Outdoor

Giannoulakis Outdoor

Κατασκευή e-shop για το κατάστημα Κυνηγετικών Ειδών και Outdoor Activities Γιαννουλάκης στην Καλαμάτα.

Όταν ξεκινήσαμε την Κατασκευή του eshop ήρθαμε αντιμέτωποι με αρκετά ζητήματα. Το σημαντικότερο όλων ήταν το κατά πόσο θα ήταν εφικτές πωλήσεις μερικών τόσο ιδιαίτερων προϊόντων όπως είναι τα Είδη Κυνηγεσίας. Καθώς επίσης και το ότι ένα μεγάλο μέρος των Κυνηγών δεν έχουν εξοικείωση με το Internet και ειδικά με τις αγορές από eshop.

Προτεραιότητα μας ήταν η δημιουργία ενός eshop το οποίο θα ήταν αρκετά κατανοητό και απλό για τους χρήστες οι οποίοι δεν έχουν εξοικείωση με το internet. Στόχος μας ήταν να δημιουργηθούν σωστά δομημένες κατηγορίες και εύκολη εύρεση των προϊόντων αλλά και περιορισμός των αποτελεσμάτων με δημιουργία φίλτρων σε κάθε κατηγορία. Στην συνέχεια το επόμενο βήμα ήταν η απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας ώστε να μπορεί ακόμη και ο 'αρχάριος" χρήστης να ολοκληρώσει την παραγγελία του άμεσα και χωρίς δυσκολία.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και ένα σχέδιο το οποίο να ταιριάζει στις ανάγκες και στο ύφος ενός καταστήματος με είδη κυνηγίου ολοκληρώσαμε την κατασκευή του eshop μέσα σε δύο μήνες και καταφέραμε να επιτύχουμε πωλήσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του. Ενώ το εύκολο σύστημα διαχείρισης επιτρέπει στον ιδιοκτήτη την εισαγωγή προϊόντων εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε την Ιστοσελίδα