Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταLadies Exclusive eshop για Γυναικεία Ρούχα

Ladies Exclusive eshop για Γυναικεία Ρούχα

Κατασκευή e-shop για το κατάστημα Γυναικείων Ρούχων Ladies Exclusive στην Καλαμάτα.

Όταν ξεκινήσαμε την Κατασκευή του eshop ήρθαμε αντιμέτωποι με αρκετά ζητήματα. Το σημαντικότερο όλων ήταν ο ανταγωνισμός καθώς στο διαδίκτυο υπάρχουν πλέον χιλιάδες eshop με γυναικεία ρούχα και εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα eshop που να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Προτεραιότητα μας λοιπόν ήταν η δημιουργία ενός eshop το οποίο θα ήταν αρκετά κατανοητό και απλό με καθαρή σχεδίαση ώστε να είναι απλό για τους επισκέπτες ν' αναζητήσουν το ρούχο που τους ταιριάζει. Στόχος μας ήταν να δημιουργηθούν σωστά δομημένες κατηγορίες και εύκολη εύρεση των προϊόντων αλλά και περιορισμός των αποτελεσμάτων με δημιουργία φίλτρων σε κάθε κατηγορία. Στην συνέχεια το επόμενο βήμα ήταν η απλοποίηση της διαδικασίας παραγγελίας ώστε να μπορεί ακόμη και ο 'αρχάριος" χρήστης να ολοκληρώσει την παραγγελία του άμεσα και χωρίς δυσκολία.

Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και ένα σχέδιο το οποίο να ταιριάζει στις ανάγκες και στο ύφος ενός καταστήματος γυναικείων ρούχων ολοκληρώσαμε την κατασκευή του eshop μέσα σε δύο μήνες και καταφέραμε να επιτύχουμε πωλήσεις από τις πρώτες κιόλας ημέρες λειτουργίας του. Ενώ το εύκολο σύστημα διαχείρισης επιτρέπει στον ιδιοκτήτη την εισαγωγή προϊόντων εύκολα και σε ελάχιστο χρόνο.

Δείτε την Ιστοσελίδα