Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταSakellariou Energy Systems

Sakellariou Energy Systems

Κατασκευή ιστοσελίδας για το τεχνικό γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών μελετών Sakellariou Energy Systems στην Καλαμάτα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2002 ως τεχνικό γραφείο ηλεκτρομηχανολογικών μελετών. Το 2005 η ανοδική της πορεία στους τομείς ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών την εξέλιξε σε κατασκευαστική και εμπορική επιχείρηση ηλεκτρομηχανολογικών έργων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η εταιρία εμπιστεύτηκε την My View Solutions για την κατασκευή μιας εταιρικής ιστοσελίδας που θα προβάλει τις υπηρεσίες της επιχείρησης με απλό και κατανοητό τρόπο στους επισκέπτες. 

Κατασκευάσαμε μια μοντέρνα, σοβαρή και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, για την προβολή της επιχείρησης. Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε σε responsive τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων, ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablets, φορητών και desktop υπολογιστών. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης και πλοήγησης, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σε αυτή.

Ο χρόνος υλοποίησης ήταν περίπου 2 εβδομάδες ενώ γίνονται βελτιώσεις για την κατάταξη της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της google στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων και μελετών.

Δείτε την Ιστοσελίδα