Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΚορομηλάς ΩΡΛ Καλαμάτα

Κορομηλάς ΩΡΛ Καλαμάτα

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Ιατρείο του Ωτορινολαρυγγολόγου Αθανάσιου Κορομηλά στην Καλαμάτα.

Στην προσωπική ιστοσελίδα του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Αθανάσιου Κορομηλά, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για το χώρο του Ιατρείου το οποίο είναι ένα σύγχρονο ωτορινολαρυγγολογικό κέντρο, τον Ιατρό, αλλά και να ενημερωθείτε για ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Ο Ιατρός εμπιστεύτηκε την My View Solutions για την κατασκευή της ιστοσελίδας του Ιατρείου που θα προβάλει τις υπηρεσίες με απλό και κατανοητό τρόπο στους επισκέπτες. 

Κατασκευάσαμε μια μοντέρνα, σοβαρή και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, για την προβολή του Ιατρείου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε σε responsive τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων, ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablets, φορητών και desktop υπολογιστών. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης και πλοήγησης, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σε αυτή.

Ο χρόνος υλοποίησης ήταν περίπου 3 εβδομάδες ενώ γίνονται βελτιώσεις για την κατάταξη της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της google.

Δείτε την Ιστοσελίδα