Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΝοσηλεία κατ' Οίκον Καλαμάτα

Νοσηλεία κατ' Οίκον Καλαμάτα

Κατασκευή ιστοσελίδας για το κέντρο νοσηλευτικής υποστήριξης που παρέχει υπηρεσίες νοσηλείας κατ' οίκον στην Καλαμάτα.

Η κατ’ οίκον νοσηλεία είναι μια επιλογή διακριτικής και άνετης νοσηλείας που βελτιώνει σημαντικά τη ψυχική διάθεση του ασθενή, διευκολύνει την ανάρρωση του, μειώνει τον κίνδυνο των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, μειώνει τις χρονοβόρες μετακινήσεις, ενθαρρύνει και υποστηρίζει το οικείο περιβάλλον του ασθενούς.

Το κέντρο νοσηλευτικής υποστήριξης εμπιστεύτηκε την My View Solutions για την κατασκευή της ιστοσελίδας του που προβάλει τις υπηρεσίες με απλό και κατανοητό τρόπο στους επισκέπτες. 

Κατασκευάσαμε μια μοντέρνα, σοβαρή και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, για την προβολή του κέντρου νοσηλευτικής υποστήριξης. Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε σε responsive τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων, ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablets, φορητών και desktop υπολογιστών. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης και πλοήγησης, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σε αυτή.

Ο χρόνος υλοποίησης ήταν περίπου 3 εβδομάδες ενώ γίνονται βελτιώσεις για την κατάταξη της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της google.

Δείτε την Ιστοσελίδα