Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

  • (+30) 27213 00296
  • info@myviews.gr
  • Κολοκοτρώνη 10,
    ΚαλαμάταΩΡΛ Καλαμάτα Καρκατζούλης Γεώργιος

ΩΡΛ Καλαμάτα Καρκατζούλης Γεώργιος

Κατασκευή ιστοσελίδας για το Ιατρείο του Ωτορινολαρυγγολόγου Καρκατζούλη Γεώργιου στην Καλαμάτα.

Στην προσωπική ιστοσελίδα του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολόγου Καρκατζούλη Γεώργιου, μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για το χώρο του Ιατρείου το οποίο είναι ένα νέο σύγχρονο ωτορινολαρυγγολογικό κέντρο στην Καλαμάτα, τον Ιατρό, αλλά και να ενημερωθείτε για ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις στον τομέα της Ωτορινολαρυγγολογίας.

Σε απόλυτη συνεργασία με τον Ιατρό σε κάθε βήμα της κατασκευής της ιστοσελίδας δημιουργήσαμε μια μοντέρνα, σοβαρή και φιλική προς το χρήστη ιστοσελίδα, για την προβολή του Ιατρείου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας βασίστηκε σε responsive τεχνολογίες σχεδίασης ιστοσελίδων, ώστε η ιστοσελίδα να προσαρμόζεται πλήρως στις οθόνες κινητών τηλεφώνων, tablets, φορητών και desktop υπολογιστών. Με τον τρόπο αυτό όλοι οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την ίδια εμπειρία χρήσης και πλοήγησης, ανεξάρτητα από τον τρόπο πρόσβασης σε αυτή. 

Ο χρόνος υλοποίησης ήταν περίπου 4 εβδομάδες ενώ γίνονται συνέχεια βελτιώσεις για την κατάταξη της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις της αναζήτησης στην google.

Δείτε την Ιστοσελίδα